Molvini

er et lille fleksibelt firma, som oprindeligt er startet for at imødekomme familie og venners ønske om god vin fra Italien.


Vi har fra utallige ferie- og forretningsrejser hjembragt italiensk vin, som vi så har serveret for familie og venner.
”Kan I ikke skaffe os en kasse af den vin?” Joh, det kunne vi da vist godt, men det krævede jo, at der blev oprettet et firma, som kunne importere vin og afregne moms og afgifter. Sådan er Molvini opstået.

Uden hjemmeside og uden nogen form for reklame er omsætningen vokset støt. Vi mener, at det skyldes kvaliteten af og priserne på vore vine, vores personlige service samt det faktum, at vi ikke går efter de kendte navne eller distrikter, men søger lidt udenfor, hvor man får mere kvalitet for pengene, men ikke noget kendt navn. PRØV SELV!

Vi har ingen planer om at mænge os med de store i branchen, men trives fint på et lavere niveau, hvor vi sætter personlig kontakt og service højt.

Vi har ikke tidligere haft anden reference end vores prisliste, så vi håber, at denne hjemmeside vil gøre vores sortiment mere overskueligt.

Hvis I savner informationer på hjemmesiden, eller I finder fejl på den, vil vi meget gerne vide det, så det kan blive imødekommet/rettet. Send gerne en e-mail.